Feest mee met Het Grote Gymfeest Amsterdam Noord!

Op woensdag 15 oktober vieren we het leukste gymfeestje van het jaar! Ben jij tussen tussen de 6 en 12 jaar? Kom op woensdag 15 oktober naar het Huis van de Wijk van de Banne in Amsterdam Noord en gym, turn, dans en spring mee op Het Grote Gymfeest!

Tijdens Het Grote Gymfeest Amsterdam Noord maak je kennis met de verschillende disciplines van de gymsport: springen, turnen, dansen, gymmen en ritmische gymnastiek. Daarnaast is de organisatie van
Het Grote Gymfeest een unieke samenwerking met Nationale Opera & Ballet aangegaan, waardoor de feestvierders tijdens het evenement een choreografie krijgen aangeleerd van echte balletdansers! Het feest duurt ongeveer 2 uur en je gymt in een echte turnzaal en een echte danszaal onder leiding van onze ervaren en gediplomeerde gymnastiek leid(st)ers en balletdansers.

Wat: Het Grote Gymfeest Amsterdam Noord
Wanneer: 15 oktober 2014
Waar: Het Huis van de Wijk van de Banne, op het Bezaanjachtplein 245, Amsterdam Noord
Tijd:
Feestje 1: 09.30-11.30 uur (maximaal 35 kinderen)
Feestje 2: 12.15-14.15 uur (maximaal 35 kinderen)
Feestje 3: 15.00-17.00 uur (maximaal 35 kinderen)
Organisatie: Stichting Turnstad Amsterdam i.s.m. de gymclubs in Noord: KDO, Salto, Tonido, Veerkracht en Vriendschap, Nationale Opera & Ballet, Sportservice Amsterdam en de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

Inschrijven

Schrijf je nu in via: https://www.grotegymfeest.nl/inschrijven, meld je aan als deelnemer van Het Grote Gymfeest (vul bij vereniging “Stichting Turnstad Amsterdam” in) en maak kans op een tuintrampoline van BERG Toys. Meld je snel aan want we hebben maar beperkt plaats.

In de week voor Het Grote Gymfeest hoor je of je bent ingedeeld bij Feestje 1, Feestje 2 of Feestje 3.

Ben je al lid van KDO, Salto, Tonido, Veerkracht of Vriendschap of doe je al aan ballet? Neem dan een vriendje of vriendinnetje mee en laat ze zien hoe leuk jouw sport is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *